Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 1. Akrem på tube

  Vanlig pris kr 129,90

  Special Price kr 77,50

  40%
  Fuktighetskrem mot tørr og sprukken hud. Les mer
 2. SEDIX
  kr 125,00

  Sedix er et reseptfritt legemiddel som letter innsovning og demper uro. Legemidlet gir ingen fysisk avhengighet og kan brukes over lengre tid. Hurtig virkning gjør at man også kan ta Sedix ved umiddelbare behov. Uro, bekymring, stress og nervøsitet dempes raskt og effektivt – for å få sove om natten eller for en beroligende effekt på dagtid. Sedix er godkjent av Statens legemiddelverk.

  Les mer
 3. Nycodent White 500ml

  Vanlig pris kr 99,90

  Special Price kr 69,93

  - 30%

  Nycodent White 500 ml gir beskyttelse mot hull og ising i tennene. Hvite tenner bør pleies. Livsstil (som kaffe/te/vin/mat) kan påvirke tennenes naturlig hvithet – så det er viktig å pleie tennene riktig. God pleie gjør tennene lysere. Enkelte stoffer kan også skade tannemaljen, som hos noen kan gi ising i tennene. Nycodent Whitening inneholder fluorid (0,2%) som styrker tannemaljen og gir ekstra beskyttelse mot hull og ising i tennene.

  Les mer
 4. Lactoferrin Gold 1.8®
  kr 349,00
  Bidrar til å styrke immunforsvaret, bedre fordøyelsen og øke næringsopptaket. Les mer
 5. Eucerin dusjolje uten parfyme
  kr 179,90 2 for 1
  Eucerin Dusjolje uten parfyme inneholder 55% pleiende og naturlige oljer. Les mer
 6. Sebamed kuldekrem
  kr 139,90
  En vannfri krem med planteoljer som beskytter huden mot kulde og uttørring. Les mer
 7. REMIFEMIN
  kr 329,00
  Remifemin® er et reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet inneholder ikke østrogen eller planteøstrogen. Les mer
 8. Vichy liftactiv serum 10, 30 ml

  Vanlig pris kr 419,90

  Special Price kr 293,93

  - 30%
  Serum til alle som ønsker et konsentrert,kraftfullt og effektivt antirynke-boost. Inneholder blant annet 10% konsentrasjon av den patenterte antiage-ingrediensen Rhamnose som målrettet stimulerer dannelsen av kollagen og elastinfibre. Også med hyaluronsyre som virker som en naturlig filler. 100% effektivitet: Reduksjon av rynker etter bare 10 minutter og Vichys beste antirynke-resultater noensinne etter 4 ukers bruk. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll og med Vichys styrkende og beroligende kildevann. Hypoallergen. Uten parabener 100% fornøyelse: Mild, delikat duft og en ultralett konsistens som er lett å fordele og som raskt trekker inn i huden. Les mer
 9. Cosmica Sun Lotion spf 50+ 200 ml
  kr 239,00 2 for 1

  Cosmica Sun Lotion er en parfymefri intensivt fuktighetsgivende sollotion

  Les mer
 10. Ellen probiotisk tampong - Normal 12 stk
  kr 99,90
  Probiotisk tampong for kvinner med bakteriell ubalanse i underlivet. Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 

 

 

Halsbrann og sure oppstøt

Halsbrann og sure oppstøt
Refluks oppstår når syre fra magesekken strømmer fra magesekken og opp i spiserøret. Ofte skyldes refluks en kombinasjon av flere uheldige faktorer. Les mer om hva du selv kan gjøre for å forebygge halsbrann og sure oppstøt.
Les mer

Tørr hud kan lindres

Av forskjellige grunner klarer ikke alltid huden å produsere nok fett i talgkjertlene, og du kan da oppleve at huden blir irritert og kløende. Ved å følge noen enkle råd kan du hjelpe huden din å bevare fuktigheten slik at den holder seg myk.
Les mer

Forebygg urinveisinfeksjon

Bildet av en kvinne som holder magen sin og former et hjerte med fingrene sine.
Det å få en urinveisinfeksjon (UVI) kan være både ubehagelig og smertefullt. Det er bare en ting som er verre: gjentatte urinveisinfeksjoner. Heldigvis fins det noen råd du kan følge for å forebygge på best mulig måte.
Les mer

 

[profiler]
Memory usage: real: 18612224, emalloc: 15202176
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem