Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 1. Akrem på tube
  kr 139,90
  Fuktighetskrem mot tørr og sprukken hud. Les mer
 2. Sov i ro ørekuler
  kr 99,90
  Sov i Ro® lyddemper beskytter mot sjenerende støy. Uunværlig for lydvare søvnløse. Lansert i 1905 og produsert i Norge siden den gang. En eske inneholder 8 ørekuler som hver kan benyttes mer enn en gang. Les mer
 3. Dr. Holm Omega-3

  Vanlig pris kr 189,00

  Special Price kr 132,00

  Omega-3 fra linfrøolje. Les mer
 4. SB12 White munnskyll 250 ml
  kr 129,00

  Dokumentert frisk pust i 12 timer og whitening effekt etter 2 uker. 0,2% fluor og inneholder ikke alkohol.

  Les mer
 5. Nycodent White 500ml
  kr 99,90

  Nycodent White 500 ml gir beskyttelse mot hull og ising i tennene. Hvite tenner bør pleies. Livsstil (som kaffe/te/vin/mat) kan påvirke tennenes naturlig hvithet – så det er viktig å pleie tennene riktig. God pleie gjør tennene lysere. Enkelte stoffer kan også skade tannemaljen, som hos noen kan gi ising i tennene. Nycodent Whitening inneholder fluorid (0,2%) som styrker tannemaljen og gir ekstra beskyttelse mot hull og ising i tennene.

  Les mer
 6. Belladot Evelina Menstrual Cup størrelse 2
  kr 249,00

  Belladot Evelina Menskopp er en miljøvennlig og økonomisk mensbeskyttelse som trygt kan kan brukes under trening, mens du sover, svømmer og bader.

  Les mer
 7. Nycodent Fluorid+ 0,2% peppermynte 500ml
  kr 99,90

  Nycodent Fluorid+ 0,2% peppermynte er en daglig fluorskyll som motvirker hull i tennene og styrker tannemaljen. Skyllen har ingen fargestoffer og er mild i smak. Nå med mer fluor.

  Les mer
 8. Mustela no-rinse Cleansing Water, 300 ml
  kr 129,90

  Til daglig rengjøring sammen med tørrservietter av barnets bleieområde og ansikt.

  Les mer
 9. REMIFEMIN
  kr 379,00
  Remifemin® er et reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet inneholder ikke østrogen eller planteøstrogen. Les mer
 10. REMISOFT
  kr 179,00

  Remisoft er en pleiende vaginal fuktighetskrem for behandling av tørr og sår skjede. Brukes også for å lindre smerte ved samleie. Kremen inneholder ikke hormoner (østrogen). Påføres daglig, med eller uten applikator.

  Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 

 

 

Halsbrann og sure oppstøt

Halsbrann og sure oppstøt
Refluks oppstår når syre fra magesekken strømmer fra magesekken og opp i spiserøret. Ofte skyldes refluks en kombinasjon av flere uheldige faktorer. Les mer om hva du selv kan gjøre for å forebygge halsbrann og sure oppstøt.
Les mer

Tørr hud kan lindres

Av forskjellige grunner klarer ikke alltid huden å produsere nok fett i talgkjertlene, og du kan da oppleve at huden blir irritert og kløende. Ved å følge noen enkle råd kan du hjelpe huden din å bevare fuktigheten slik at den holder seg myk.
Les mer

Forebygg urinveisinfeksjon

Bildet av en kvinne som holder magen sin og former et hjerte med fingrene sine.
Det å få en urinveisinfeksjon (UVI) kan være både ubehagelig og smertefullt. Det er bare en ting som er verre: gjentatte urinveisinfeksjoner. Heldigvis fins det noen råd du kan følge for å forebygge på best mulig måte.
Les mer