Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 1. SEDIX
  kr 125,00

  Sedix er et reseptfritt legemiddel som letter innsovning og demper uro. Legemidlet gir ingen fysisk avhengighet og kan brukes over lengre tid. Hurtig virkning gjør at man også kan ta Sedix ved umiddelbare behov. Uro, bekymring, stress og nervøsitet dempes raskt og effektivt – for å få sove om natten eller for en beroligende effekt på dagtid. Sedix er godkjent av Statens legemiddelverk.

  Les mer
 2. Mustela Hydra Stick Cold Cream 10 g
  kr 119,90

  Pleiende og beskyttende stick med cold cream for tørre lepper og kinn. Inneholder ikke vann og kan påføres unmiddelbart når man går ut i kulden.

  Les mer
 3. Sebamed kuldekrem
  kr 139,90
  En vannfri krem med planteoljer som beskytter huden mot kulde og uttørring. Les mer
 4. Möller's Pharma tran D+ sitronsmak 250 ml
  kr 99,90

  Tran med ekstra vitamin D og frisk smak av sitron.

  Les mer
 5. REMISOFT
  kr 139,00

  Remisoft er en pleiende vaginal fuktighetskrem for behandling av tørr og sår skjede. Brukes også for å lindre smerte ved samleie. Kremen inneholder ikke hormoner (østrogen). Påføres daglig, med eller uten applikator.

  Les mer
 6. REMIFEMIN
  kr 329,00
  Remifemin® er et reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet inneholder ikke østrogen eller planteøstrogen. Les mer
 7. Vivag intimserviett
  kr 64,90
  Vivag intimservietter brukes når såpe og vann ikke er tilgjengelig. Velegnet ved dårlig lukt, menstruasjon, urininkontinens og før og etter samleie. Serviettene er skånsomme mot hud og slimhinner, allergivennlige og har lav pH-verdi (4,5). Nedbrytbare, miljøvennlige og kan skylles ut i toalettet. Uten parfyme. Forpakningen kan lett åpnes og lukkes igjen. Les mer
 8. Gevita Høykonsentrert Tranebærekstrakt, Kapsler 60 stk
  kr 169,90

  Gevita Tranebær inneholder et høykonsentrert tranebærekstrakt.

  Les mer
 9. Kongerøkelse svanelaboratorie
  kr 59,90 3 for 2
  Kongerøkelse inneholder ingredienser av beste kvalitet. De kommer fra alle verdenshjørner, bl.a. fra Indonesia, Frankrike, land i Midtøsten og Sør-Amerika. Hver eske inneholder 30ml ferdigblandet røkelse. Lages på Svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter. Les mer
 10. Apotekets Røkelsesstativ
  kr 169,90 3 for 2

  Apotekets røkelsesstativ

  Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 

 

 

Halsbrann og sure oppstøt

Halsbrann og sure oppstøt
Refluks oppstår når syre fra magesekken strømmer fra magesekken og opp i spiserøret. Ofte skyldes refluks en kombinasjon av flere uheldige faktorer. Les mer om hva du selv kan gjøre for å forebygge halsbrann og sure oppstøt.
Les mer

Tørr hud kan lindres

Av forskjellige grunner klarer ikke alltid huden å produsere nok fett i talgkjertlene, og du kan da oppleve at huden blir irritert og kløende. Ved å følge noen enkle råd kan du hjelpe huden din å bevare fuktigheten slik at den holder seg myk.
Les mer

Forebygg urinveisinfeksjon

Bildet av en kvinne som holder magen sin og former et hjerte med fingrene sine.
Det å få en urinveisinfeksjon (UVI) kan være både ubehagelig og smertefullt. Det er bare en ting som er verre: gjentatte urinveisinfeksjoner. Heldigvis fins det noen råd du kan følge for å forebygge på best mulig måte.
Les mer