Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 1. Footner exfoliating socks

  Vanlig pris kr 219,90

  Special Price kr 131,95

  -40%
  Footner exfoliating socks Les mer
 2. Footner daily repair cream

  Vanlig pris kr 99,90

  Special Price kr 59,95

  -40%
  Footner Daily Repair Cream. Les mer
 3. Sov i ro ørekuler
  kr 99,90
  Sov i Ro® lyddemper beskytter mot sjenerende støy. Uunværlig for lydvare søvnløse. Lansert i 1905 og produsert i Norge siden den gang. En eske inneholder 8 ørekuler som hver kan benyttes mer enn en gang. Les mer
 4. Dr. Holm Omega-3

  Vanlig pris kr 189,00

  Special Price kr 132,00

  -30%
  Omega-3 fra linfrøolje. Les mer
 5. SEDIX
  kr 149,00

  Sedix er et reseptfritt legemiddel som letter innsovning og demper uro. Legemidlet gir ingen fysisk avhengighet og kan brukes over lengre tid. Hurtig virkning gjør at man også kan ta Sedix ved umiddelbare behov. Uro, bekymring, stress og nervøsitet dempes raskt og effektivt – for å få sove om natten eller for en beroligende effekt på dagtid. Sedix er godkjent av Statens legemiddelverk.

  Les mer
 6. SB12 White munnskyll 250 ml
  kr 129,00

  Dokumentert frisk pust i 12 timer og whitening effekt etter 2 uker. 0,2% fluor og inneholder ikke alkohol.

  Les mer
 7. REMIFEMIN
  kr 379,00
  Remifemin® er et reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet inneholder ikke østrogen eller planteøstrogen. Les mer
 8. Listerine® Professional Fluoride Plus, fluorskyll mot hull 500ml
  kr 99,00
  Beskytter tannkjøttet gjennom å redusere plakk Les mer
 9. REMISOFT
  kr 179,00

  Remisoft er en pleiende vaginal fuktighetskrem for behandling av tørr og sår skjede. Brukes også for å lindre smerte ved samleie. Kremen inneholder ikke hormoner (østrogen). Påføres daglig, med eller uten applikator.

  Les mer
 10. Nycoplus multi voksen tabletter
  kr 219,90
  1 tablett daglig sikrer kroppens behov for viktige vitaminer og mineraler. Tabletten er drasjert for nøytral smak. Fås også i enhet. Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 

 

 

Halsbrann og sure oppstøt

Halsbrann og sure oppstøt
Refluks oppstår når syre fra magesekken strømmer fra magesekken og opp i spiserøret. Ofte skyldes refluks en kombinasjon av flere uheldige faktorer. Les mer om hva du selv kan gjøre for å forebygge halsbrann og sure oppstøt.
Les mer

Tørr hud kan lindres

Av forskjellige grunner klarer ikke alltid huden å produsere nok fett i talgkjertlene, og du kan da oppleve at huden blir irritert og kløende. Ved å følge noen enkle råd kan du hjelpe huden din å bevare fuktigheten slik at den holder seg myk.
Les mer

Forebygg urinveisinfeksjon

Bildet av en kvinne som holder magen sin og former et hjerte med fingrene sine.
Det å få en urinveisinfeksjon (UVI) kan være både ubehagelig og smertefullt. Det er bare en ting som er verre: gjentatte urinveisinfeksjoner. Heldigvis fins det noen råd du kan følge for å forebygge på best mulig måte.
Les mer