Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 1. Nycodent Complete+ 0,2% 500 ml

  Vanlig pris kr 109,90

  Special Price kr 65,50

  -40%

  Nycodent Complete+ 0,2% er en avansert munnskyll som i tillegg til ekstra fluor også inneholder xylitol og eteriske oljer. Xylitol og eteriske oljer hemmer bakterievekst i munnen, reduserer plakk, beskytter tannkjøttet og gir frisk pust. Munnskyllet inneholder ikke alkohol eller parabener.

  Les mer
 2. SEDIX
  kr 125,00

  Sedix er et reseptfritt legemiddel som letter innsovning og demper uro. Legemidlet gir ingen fysisk avhengighet og kan brukes over lengre tid. Hurtig virkning gjør at man også kan ta Sedix ved umiddelbare behov. Uro, bekymring, stress og nervøsitet dempes raskt og effektivt – for å få sove om natten eller for en beroligende effekt på dagtid. Sedix er godkjent av Statens legemiddelverk.

  Les mer
 3. Lactoferrin Gold 1.8®
  kr 349,00
  Bidrar til å styrke immunforsvaret, bedre fordøyelsen og øke næringsopptaket. Les mer
 4. Cosmica Sun Kids Spray SPF 30 175 ml
  kr 199,00 2 for 1

  Cosmica Sun Kids Spray er en solspray spesielt utviklet for barn.

  Les mer
 5. REMIFEMIN
  kr 329,00
  Remifemin® er et reseptfritt legemiddel mot plager i overgangsalderen, som hetetokter og nattesvette. Legemidlet inneholder ikke østrogen eller planteøstrogen. Les mer
 6. Cliniderm Lip Protection Sun Gloss Pink Pearl

  Vanlig pris kr 125,00

  Special Price kr 87,50

  -30%
  Lipglossen inneholder gjenfuktende og mykgjørende ingredienser som pleier og gir leppene en fin glans. Antioksidantene vitamin E og Q10 beskytter mot skadelige frie radikaler. Solfaktor 25. Ekstra vannresistent, uparfymert og uten alkohol. Les mer
 7. REMISOFT
  kr 139,00

  Remisoft er en pleiende vaginal fuktighetskrem for behandling av tørr og sår skjede. Brukes også for å lindre smerte ved samleie. Kremen inneholder ikke hormoner (østrogen). Påføres daglig, med eller uten applikator.

  Les mer
 8. Ear ørepropper
  kr 42,00
  EAR Classic ørepropper er laget av et mykt energiabsorberende polymerskum. Les mer
 9. Blephaclean våtservietter med renselotion
  kr 104,90
  Fjerner avleiringer og smuss i øyet skånsomt og hygienisk. Les mer
 10. Aderma dermalibour stick
  kr 155,00
  Sinksalve for mindre hudområder mot rød, sår og sprukken hud. Forebygger sekundærinfeksjoner forårsaket av sopp og/eller bakterier. Irritasjonsdempende. Mykgjørende og beskyttende. Lett og hygienisk å påføre. Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

1-10 of 12

 

 

 

Halsbrann og sure oppstøt

Halsbrann og sure oppstøt
Refluks oppstår når syre fra magesekken strømmer fra magesekken og opp i spiserøret. Ofte skyldes refluks en kombinasjon av flere uheldige faktorer. Les mer om hva du selv kan gjøre for å forebygge halsbrann og sure oppstøt.
Les mer

Tørr hud kan lindres

Av forskjellige grunner klarer ikke alltid huden å produsere nok fett i talgkjertlene, og du kan da oppleve at huden blir irritert og kløende. Ved å følge noen enkle råd kan du hjelpe huden din å bevare fuktigheten slik at den holder seg myk.
Les mer

Forebygg urinveisinfeksjon

Bildet av en kvinne som holder magen sin og former et hjerte med fingrene sine.
Det å få en urinveisinfeksjon (UVI) kan være både ubehagelig og smertefullt. Det er bare en ting som er verre: gjentatte urinveisinfeksjoner. Heldigvis fins det noen råd du kan følge for å forebygge på best mulig måte.
Les mer