NISIM FAST Sjampo og balsam 2 x 300 ml

NISIM FAST Sjampo og balsam 2 x 300 ml

NISIM FAST sjampo og balsam (Fortified Ammino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunns- sjampo og conditioner som kan gi raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. Kan brukes av alle som ønsker raskere hårvekst og sparer til langt hår. Uten sulfater, MIT (Methylisothiazolinone) og parabener

FAST shampoo masseres godt inn i hodebunnen. Skyll godt ut og gjenta prosessen. FAST conditioner masseres deretter inn i hår og hodebunnen. Bruk gjerne en kam eller børste i dusjen for å gre balsamen godt inn i håret. La den virke i 1-2 minutter og skyll ut i varmt vann. Økt veksthastighet inntreffer normalt etter 3-4 ukers bruk. Bruk gjerne Nisim Masque etter FAST conditioner hvis håret trenger ekstra pleie. Uten parabener og MI/MIT.

Nisim har fjernet sulfatene fra sine proddukter. Dette for å gjøre produktene enda bedre med hensyn til fuktighet og pleie til hår og hodebunn og gi bedre beskyttelse til farget og behandlet hår. Sjampoen skummer alikevel bra. De aktive ingrediensene er som før.

Lagerstatus: På lager

kr 399,00
  • Sendes innen 24 t (unntatt helger og helligdager)
  • Diskré forsendelse
Beskrivelse
Last updated : 13.07.2017